Har du glömt betala medlemsavgiften?

Vi märker att antalet medlemmar minskat detta år. Vår förening verkar för vår bygds historia i byggnader med ängar och skogar samt för gamla föremål i vårt hembygdsmuseum. Vi anordnar också olika aktiviteter som passar alla.

T ex Holkbyggardag, Vår på Långås, Brokvarnsdag, guidning i Brokvarn där man kan se såget igång (om det finns tillräckligt med vatten). Hembygdsföreningen medverkar också vid Midsommarfirandet tillsammans med andra föreningar i byn.

Kommande aktiviteter är Slåttergille Långås där man bjuds på fika och soppa (den lördag 11 aug kl 09.00), Slåtter i Brokvarn med korvgrillning (onsdag 22 aug kl 18.00), Höst vid Brokvarn med tipspromenad och korvgrillning runt naturstigen (lördag 23 sep kl 14.00) och Jul på Långås med tipspromenad, glögg och gröt (söndag 16 dec kl 10.00).

Våra medlemmar behövs! Avgiften är 75 kr/vuxen eller 160 kr för familj (uppge namn och födelseår för barnen).  Bankgiro 5681-5855 eller swish 123 420 58 60.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )