Midsommar i Öxabäck 2018


Öxabäcks ideella föreningar anordnade som vanligt midsommarfesten på träningsplanen och det kom många besökare. Runt stången dansade nästan 100 barn och vuxna och säkert dubbelt så många stod runt och tittade och lyssnade på lekarna och musiken. Lekledare var som vanligt Maria Svensson och dragspelare var Gerd Trommestad och Per-Ivar Erlandsson. Vädret var med oss, inget regn men heller inga knott.Många gick poängpromenaden, spelade på godishjulet, kastade pil eller ringa r på ciderflaskor, köpte lotter eller tävlade i bollkastning. I serveringen gick det åt kaffe, bullar och korv med bröd. Man kunde också åka hästskjuts eller rida vilket var populärt bland barnen.

Rätt svar vuxen: Nr 1 var längst snöre, fråga 2 Israel (1), 4 Adrienne Josephine Alice (2) och 5 Riddarsporre (1). Rätt svar barn: Nr 1 var 50 cm, fråga 2 Benjamin Ingrosso (2), 4 Två par strumpor (2), 5 Ros (1). Skiljefrågan var 34 484 personer

Vinnare vuxen: 1:a Niklas Emnér 7 poäng, 2:a Magnus Berggren 6 poäng, 3:a Johanna Kristensson 6 poäng – Barn: Linnea Håkansson, Emelie Håkansson, 3:a Felicia Johansson – alla hade 7 poäng men skiljefrågan avgjorde. Vinnare pilkastningen blev Mikael Johansson 35 poäng, 2:a Rolf ”Nisse” 34 poäng och 3:a Anders Fast 33 poäng.

Annons
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s