BROKVARNSDAGEN 2016

Vilken succé Brokvarnsdagen blev! Många besökare och ett fantastiskt väder. Sågningen var populärt, man fick trängas i byggnaden för att kunna se när Janne och Bruno sågade. Servering gick också bra, tyvärr tog våffelsmeten slut men då fanns det både korv och hembakat kvar.

Vi vill tacka alla som ställde upp; mopedknuttarna, Ingemar och Robert med sina fina bilar, Öxabäckskött och Björkåsens Gårdsbutik. Och ett stort tack till Karin Grönvall som åkte så långt för att vara med. Tack till spelmännen i Barmark samt Gustaf och Julia, ni höjde stämningen med er musik och sång. Kovrabo Gårds får och lekarna blev också succé bland både barn och vuxna. Fiskdammen och spiktävlingen verkade också vara uppskattat.

Tack alla funktionärer som alltid ställer upp!

På tipspromenaden runt broarna gick 125 vuxna och 30 barn.

Rätta svar barnfrågor: 1. 1 Sherekahn 2. X Kalv 3. X Ekollon 4. 1 5 st OS-ringar 5. X Anki  6. 2 Guld och gröna skogar 7. 2 Norges flagga blå-vit-röd 8. 2 Golden Retriver 9. X Kantarell 10. 1 Simning 11. 1 Leif Mannerström 12. X Maskros

Rätta svar vuxenfrågor: 1. X Nidingen 2. 2 IKEA finns i 34 länder 3. 2 Hyltenäs brann ner 17 dec 1923 4. 2 1956 5. 2 Andersson 6. 2 Turkiet sommartid permanent 7. X HC Andersen 8. X Sidney 9. 1 Carambola 10. 1 Skivor till kaffet 11. X Magnus Samuelsson 12. X Rolands

Skiljefråga: 428 cm

Vinnare barn: 1:a Jonathan Fogelberg 2:a och 3:a Hannes Sommer och Casper Svedberg samtliga från Öxabäck

Vinnare vuxna: 1:a Lillemor Larsson, Örby 2:a  Birthe Bengtsson, Öxabäck 3:a Eva Hildebrand, Svenljunga

 

 

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s