Valborgsmässoafton 2016

I en kylig vårkväll sjöng kören, som dagen till ära var förstärkt med sångare från  Schweiz och olika delar av Sverige. Våren sjöngs in från bygdegårdens trappa under ledning av Martin Kahnberg. . Många hade kommit för att lyssna på de traditionella vårsångerna, trots kyla och regn som hängde i luften. Årets hemliga kvinnliga vårtalare var Eva Hillberg (född Eriksson). Hon talade om hur tider och företeelser ändrats under åren, men att vissa traditioner, som Valborgsfirande ändå får finnas kvar.  Hon berättade också om skillnaden mellan Schweiz och Sverige och sina upplevelser av vårens ankomst. Efteråt serverades fika med hembakat inne i bygdegården och cirka 75 personer kom in för att värma sig och umgås.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annons
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s