Midsommar i Öxabäck 2015

På kvällen innan midsommarafton träffades ett gäng för att klä midsommarstången, plocka blommor och sätta upp tält mm. Som tack för hjälpen bjöds alla på godis och dricka.

Den traditionella midsommarfesten hölls som vanligt på träningsplanen i Öxabäck. Midsommarfestkommittén består av ideella föreningar som gemensamt ansvarar för detta arrangemang och där deltar bl a Hembygdsföreningen. Trots en kylig dag och att regnet hängde i luften var vädret med oss hela tiden, och det kom många barn och vuxna som dansade runt midsommarstången, gick poängpromenad, fikade och kastade pil och bollar, köpte lotter mm. För 33:e året i rad spelade Arian Krizan till dansen. Dansledare var Maria Svensson. På poängpromenaden deltog ca 85 personer (vuxna och  barn).

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s