Gökotta 2015

Kl 07.00 på Kristi Himmelfärdsdag samlades ett gäng på 27 personer för att åka till hemlig plats och förhoppningsvis höra göken. Färden gick till Ramnås där Erik Johansson tog emot oss. Under tipspromenaden berättade Erik bland annat om torpruiner. Fikat intogs i den underbara naturen och vädret visade sig från sin bästa sida. Efter flera dagars regn och rusk var himlen klarblå och solen värmde oss. Per Johansson hade flest rätt på tipset med kluriga frågor som Håkan Fransson gjort. Göken hörde vi inte, men alla var nöjda med den härliga vårmorgonen ändå.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s