Valborgsmässofirande 2015

Traditionellt sjöng kören under ledning av Martin Kahnberg in våren på bygdegårdens trappa i den kyliga kvällen. Turligt nog slutade det regna och solen tittade till och med fram. Många hade kommit för att lyssna på sångerna och  på årets hemliga manliga vårtalare. I år var det Nicklas Mellberg som talade om sina upplevelser av vårens ankomst. Efteråt serverades fika med hembakat inne i bygdegården och 75 personer kom in för att värma sig och umgås.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s