GLÖGGATRÔVET 13 JANUARI 2023

Tyvärr var det regnigt och blött och det märktes på deltagandet vid året Glöggatrôv. (Om man är skrockfull så var det fredag 13:e.). Men det var ändå 117 vuxna och 34 barn som trotsade vädret och gick den fina promenaden runt Stockasjöarna och där fick man lösa tipsfrågor och gåtor och tävla i en kastgren. Det serverades glögg, korv och kaffe. Naturligtvis var tomtarna där och delade ut godis till alla barn. Marschaller, facklor och lampor lyste upp stigen i vintermörkret.

Mjöbäcks Sparbank fanns vid en glöggstation och bjöd lite gott och hjälpte till med serveringen . De har dessutom sponsrat 2 000 kr till arrangemanget vilket är uppskattat.

Dessutom var Hembygdsföreningens Sockenstuga öppen för alla som vara intresserade.

Glöggatrôvet är årligt återkommande andra fredagen i januari.

Rätta svar tipset vuxen: 1. 2 Alice Tegner 2. 1 Trädkrypare 3. X Västmanland 4. X Carl Larsson 5. X Anemon 6. 2 9 spelare Baseboll 7. 1 Victoria Ingrid Alice Desiree 8 X Skolminister Lotta Edholm Barn: 1. X 3 meter 2. 1 Anna 3. 2 Egypten 4. 1 8 ben 5 X London 6. 1 1 kg 7. 1 52 kort 8 1. Pingviner Gåtor: 1 Skorstenen 2. Duken 3. Min far 4. 25 öre Skiljefråga: 63 tändstickor

Vinnare vuxna: 1. Annika Löfvenberg  2.  Alvida  3. Peter Löfvenberg – Vinnare barn: 1. Linus Åberg 2. Elvira Lundin 3. Alicia Lundin

Annons
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s