Sockenstugan öppnas

Valdagen var sockenstugan öppen och det var många som tog tillfället i akt att komma in och titta på det lilla muséet. Henrik Johansson, Catharina Bengtsson och Sonia Svedberg fanns på plats. De tre har under sommaren jobbat i stugan. De har sorterat och märkt upp föremålen. Många redskap m har flyttats till Brokvarn. De har städat och pyntat och när stugan var öppen var både vaggan och sängen bäddade. Hattar, fjärdings- och chaufförsmössor fanns framme för att visas. Nu fortsätter arbetet med att märka upp och registrera resten av föremålen.

Hembygdsföreningen är så tacksamma att äntligen kunna visa stugan tack var dessa eldsjälar.

Foton: Kerstin Johnsson och Therese Gustavsson Hallqvist

Annons
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s