Årsmöte 2021

Torsdag 30 september hölls årsmöte i bygdegården. Detta var försenat på grund av pandemin och nu kunde vi äntligen bjuda in medlemmarna igen. Samma dag släppte Sverige restriktionerna. 37 kom och deltog i förhandlingarna där styrelsen omvaldes. Ny suppleant blev Gunnar Eriksson som ersatte Samuel Henningsson. Övriga kommittéer omvaldes också. Efter förhandlingarna bjöds på kaffe, smörgås och en god kaka. Därefter avslutades kvällen.

Annons
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s