Slåtter Långås 8 augusti 2020

Lördagen bjöd på strålande sol och värme så det var  många som kom för att hjälpa till med räfsning, lieslagning och bortforsling av höet. Bruno Elmelid var där med sin häst Julle och drog höräfsan. Vid  tiotiden det dags för kaffe och bullar och sen gick arbetet ännu lättare.  Det var 26 personer, hälften kvinnor och hälften män som deltog. Man blev  färdiga i god tid och soppan kunde serveras före klockan tolv. Alla åt och njöt av sällskap och nöjet att se ängarna runt Långås vara jättefina.

Föreningen tackar alla för god hjälp.

 

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s