Slåtter Brokvarn 3 juni 2020

17 medlemmar kom och hjälpte till med att slå och räfsa gräset i Brokvarn. Vi tänkte på rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och höll avstånd till varandra. Det var en underbar sommarkväll, åskan hördes några gånger men inget regn och alla tycktes trivas. Efter arbetet bjöd föreningen på varmkorv och fika.

Nu är det fint runt såget. Naturvårdslaget från kommunen har också varit där och slagit gräset på andra sidan vägen och i slänten. Föreningen tackar alla som hjälper till.  Vi vill också tacka Naturvårdslaget som hjälper oss med att hålla snyggt och även hämta sopor.

 

 

 

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s