Årsmöte och Holbyggardag 2020

Torsdag 5 mars hölls årsmötet i bygdegården. 58 medlemmar kom och deltog i förhandlingarna där styrelsen omvaldes med några justeringar. Sen bjöds det på smörgåstårta, dricka och kaffe med en god kaka. Göran Andersson visade bilder och berättade om Öxabäck nu och som han minns byn från sin barndom och fram till idag. ”En vandring genom Öxabäck”.

 

På lördagen 7 mars var det Holkbyggardag i Brokvarn. Det kom ett 50-tal och det var rekordmånga som byggde ca 260 holkar. Glädjande att 10 barn var med och jobbade, det är känns ju bra för framtiden. De flesta tog med några holkar och nästan alla som blev över såldes. Så våra småfåglar får nya bostäder även i vår. Föreningen bjöd på fika till alla ”jobbare”.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s