Glöggatrôvet 11 januari 2019

Årets Glöggatrôv blev åter en succé! En härlig promenad  i skogen med marschaller, eldar, facklor och ficklampor som lyste upp stigen. Vädret var skönt med någon minusgrad men ingen snö. Det blev nästan rekord med antal 469 deltagare ( 2004 var det 483). 361 vuxna och 108 barn gick runt Stockasjöarna. Dessutom var det mellan 30-35 funktionärer från våra föreningar i Öxabäck som ställde upp längs stigen och i bygdegården.  Det bjöds på korv med bröd, glögg och kaffe och Tomtarna delade ut godispåsar till alla barn längs stigen. Man gissade gåtor och tipsfrågor och kastade bollar för att få ihop så många poäng som möjligt.

Vinnare i poängpromenaden: Vuxna:  1:a Claes Svensson, 2:a Linnea Johnsson och 3:a Oskar Andersson RÄTT SVAR: 1  Landvetter 1977,  1  Ica-Ulf heter Paul Tilly,  X Konjak innehåller druvor,  X  Bagge är gift med Johanna Lind,  1 Trafikljus överst är rött,  2  Madeleine hertiginna i Hälsingland/Gästrikland,  2 Trump är den 45:e presidenten,  1  Erik Haag och Lotta Lundgren julvärdar 2017

Barn: Delad 1:a plats Melvin Berggren och Samuel Rickardsson, 3:a Ante Berggren  RÄTT SVAR: 2  Havsvatten är salt, 2 Chips kommer från potatis, X    Bävern fäller träd, 1  Maträtten heter Taco, 2 No betyder nej, 2  Mamma Mu är en ko, 1 Näsapa finns, 1 Storm heter familjen på Lugna gatan

Gåtor: Ögonen, skidlöparen, gåtan och ekot

Skiljefråga 526 sidor.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s