Valborgsfirande 2018

I år fick vi fira våren ankomst inne i bygdegården eftersom det blåste och regnade. Detta för att alla skulle trivas och må gott. Årets vårtalare var Monika Svensson som höll ett  underhållande vårligt tal som handlade om allt från barndomens vår till fåglar. Kören sjöng under ledning av Martin Kahnberg traditionella vårsånger och hade i år utökat repotoaren med David Bengtsson fina Hembygdsång. Ca 60 personer fikade hembakat och såg ut att njuta av kvällen.

 

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s