Vår på Långås

Det blev en underbar dag på Långås i söndags. Solen lyste och värmde alla 48 som tagit sig till torpet i skogen. Tipspromenaden gick på en nyanlagd stig runt i markerna. Efteråt smakade fikat med 15 sorters kakor ljuvligt. Alla satt kvar länge och njöt av den sköna atmosfären som finns på Långås.

Vinnare vuxen: Inga-Britt Håkansson, Elisabeth Mellberg och Åke Håkansson som alla hade 11 rätt. Vinnare barn: Felix Hasselgren 12 rätt, Filippa Henningsson 11 rätt och Filip Eriksson 10 rätt. – Skiljefrågan var 1 175 g.

Annons
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s