Slåttergille Långås 2017

I lördags mötte 16 personer och 3 hästar upp på Långås för att slå med liar och slåttermaskin. Tyvärr regnade det under arbetet och kanske vädret gjorde att det inte kom så många som tidigare år. Detta är ett av föreningens viktigaste uppgift under året att hålla torpets ängar öppna. Alla som var där jobbade på och ängarna blev slagna och gräset uppkrattat och bortkört, så nu är det fint runt torpet. Efter avslutat jobb samlades alla i stugan för att äta den traditionella soppan. Ett stort tack till alla som ställde upp, många återkommer varje år och det känns bra.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s