Vinnare midsommarfesten

85 vuxna och barn gick poängpromenaden som vanns av Nabil Atioui, 2:a blev Joakim Andersson och 3:a Veronica Atoui.                                            Barnfrågorna vanns av Alexander Johansson, 2:a Vidar ? och 3:a Isabella Larsson.

Rätta svar:

Vuxen: Flaska B vägde mest X, Flest dagar mellan sommar-och vintersolstånd 2, Anders Eriksson och Jan Rippe 1, Fotbolls-EM spelas i Holland X            Barn: Burk B vägde mest X, Pokémon heter Pikachu 1, Bäret var lingon X, Guld i ishockey-VM 1. 85 pärlor fanns burken.

Pilkastningen vanns av Mikael Johansson 43 p, 2:a Anton Pettersson 40 p och 3:a Kristian Jonsson 40 p

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s