Årsmöte 2 mars 2017

Föreningens årsmöte var torsdag 2 mars i bygdegården och ordförande Göran Andersson hälsade alla välkomna. Ett 50-tal medlemmar mötte upp. Årets styrelse valdes (se flik ovan). Efter förhandlingarna bjöds på mat och kaffe och sen blev det lottdragning. Thomas Klasson stod för underhållningen och han började med David Bengtssons ”Hembygdssång”. Sen fick vi höra mycket blandad musik och sång. Kvällens förtäring och underhållning blev mycket uppskattad.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s