Antikrundan 13 september 2014

17 personer kom till ”Antikrundan”,  en tipspromenad med frågor om några av Hembygdsmuséets föremål och  en kort promenad genom byn. Vid sockenstugan serverades kaffe med dopp, men tyvärr var inte vädret med oss denna gång och istället för  sitta i den lilla trädgården fick man ta fika på stående fot antingen i stugan eller utanför.  Vinnare blev Ingemar och Britt-Louise Håkansson som hade 11 rätt. Trea var Inger Kristiansson. DSC_0039

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s