Filmkväll

Fredagen den 23 januari var det Filmkväll och premiär för en ny film. Sigge Bengtsson har under sommaren och hösten filmat arbetet med rivning av den gamla och uppbyggnad av den nya rännan i Brokvarn. Den innehöll också bilder från invigningsdagen i oktober. Cirka 50 personer kom till bygdegården och blev under pausen serverade kaffe med ostmacka och kaka. Filmen blev som alla Sigges filmer mycket uppskattad. Den kommer nu att arkiveras för att man i framtiden ska kunna se hur arbetet gick till.

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s