Jul på Långås 14 dec 2014

Trots denna snöfattiga vinter fanns det snö på Långås till glädje för barnen som kom till julmyset. Det blev både snöbollskrig och snögubbe. 72 personer gick tipspromenaden och fick träffa tomtarna som bjöd på godis och närmare stugan serverades glögg och pepparkakor. I stugan spelades som vanligt julmusik på dragspel och gitarr. Där serverades också risgrynsgröt till alla hungriga vandrare.

Rätta rader Vuxna: 1. 1 Prästens hår – 2. 1 22 mars 2015 – 3. x Svenska Kyrkan –             4. 2 Nya äppelsorter – 5. x VM i USA 1994 – 6. x Råsaftcentrifug – 7. 1 Pakistan –                    8. x Systrarna Söderberg – 9. 1 Sarah Sjöström – 10. 1 Marabou -11. x Lasse Stefanz –          12. 2 Tvättbjörn

Rätta rader Barn: 1. x Gränna – 2. x 112 Larmnummer – 3. 1 Skidor Charlotte Kalla –        4. x Två par strumpor till Lillebror – 5. 2 Dr Bombay – 6. x 6 ben har myran – 7. 2 Sugga –  8. 2 Teddybjörnen Fredriksson – 9. 2 Kantareller – 10. x Schäfer – 11. 1 Astrid Lindgren – 12. x 3:e adventsljuset

Vinnare vuxna: Birthe Bengtsson, Maj-Britt Svensson och Bengt Bengtsson

Vinnare barn: Erik och David Fogelberg, Alice och William Lunnefors och Hugo Elmelid

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annons
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s