Antikrundan 27 juli 2014

Detta bildspel kräver JavaScript.

17 personer kom till vår nya aktivitet ”Antikrundan”. Det var en tipspromenad med frågor om några av Hembygdsmuséets föremål och  en kort promenad genom byn. Vid sockenstugan serverades kaffe med dopp och dagen till ära kunde man sitta i skuggan i den lilla trädgården. Turligt nog höll sig regnet (nästan) och åskan borta. Vinnare blev Inger Kristiansson som hade alla rätt. Tvåa var Gerhard Kristiansson och trea Karl-Erik Andersson. Alla som var där uppskattade aktiviteten och tyckte att detta kan Hembygdsföreningen göra om nästa år igen.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s