Midsommarfest 2013

På kvällen före midsommarafton samlades ett gäng på träningsplanen för att förbereda festen. Tält restes,midsommarstången kläddes och skyltar sattes upp. Allt gick fort och lätt i den sköna sommarkvällen tack vare arbetsvilliga vuxna och barn.

Till festen på midsommarafton  kom mycket folk som vanligt. Vädret var med oss, det var jättevarmt och regnet väntade tills allt var över. Dansen leddes av Arian Krizan och Marina Abrahamsson. Många gick poängpromenaden, kastade pilar och innebandybollar, spelade på chokladhjulet och köpte lotter. Dricka och kaffe med bullar såldes som aldrig förr. En hellyckad midsommarfest!

Poängpromenaden vanns av Emelie Pettersson (vuxna) och Moa Emtervall (barn). Alva Andersson vann bollkastningen och Rolf Johansson pilkastningen.

Rätta svar: Vuxna: Nr 2: X. Christopher Paul O Neill, Nr 4: 1. Jungfrulig (Matje) Nr 6: 2. 14:e plats (Melodifestivalen). Barn: Nr 2: X. Madeleine har 2 syskon, Nr 4: 2. Enebärabuske, Nr 6: 1. Robin Stjernberg

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s